Vilkår

BETALING

My Fitting Room tilbyder betaling med Dankort, VISA/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron, VIABILL og Forbrugsforeningskort. 

logoer_betaling.jpg

Beløbet trækkes først på din konto, når varen afsendes fra My Fitting Room. Du vil ved modtagelsen af bestillingen få en faktura.

De viste priser på sitet er inklusiv dansk moms (25 %).

MODTAGELSE AF ORDREBEKRÆFTELSE

Når du har lagt en ordre i webshoppen, modtager du automatisk en ordrebekræftelse på mail.
Hvis ordrebekræftelsen udebliver, tjek venligst dit spamfilter. 

FRAGT OG LEVERING

My Fitting Room tilbyder levering med GLS eller Post Nord og alle ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage. I forbindelse med udsalg/kampagner kan der være længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos GLS eller Post Nord kan My Fitting Room dog ikke drages til ansvar. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan tage op til 3 dage. Alle varer leveres så længe lager haves. 
My Fitting Room leverer også til udlandet - alle ordrer sendes som forsikrede pakker.

Vælger man levering med GLS, kan man ikke forvente lige så hurtig leveringstid som hos Post Nord. Dette skyldes at GLS afhenter pakker om morgenen, mens Post Nord først afhenter om eftermiddagen. GLS kører ikke i weekenden - det gør Post Nord. 

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 500 DKK

Post Nord
Levering uden omdeling 25 DKK
Levering til privatadresse 49 DKK

GLS
Levering til erhvervsadresse 49 DKK

Levering til GLS pakkeshop 49 DKK

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 500 DKK

FORTRYDELSESRET

My Fitting Room yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Det er vigtigt at du informerer os om at du har fortrudt inden for de første 14 dage efter modtagelsen. Derefter har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Har du fortrudt dit køb, skal du selv betale for returportoen.

Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber. Du må gerne prøve tøjet, men ikke have det på til en fest eksempelvis. Hvis varen bærer præg af at have været brugt eller er blevet skadet, mister du dog ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for værdiforringelsen.

Er varen værdiløs, er du ikke berettiget til at få dine penge tilbage. Du må derfor overveje, om du vil benytte din fortrydelsesret i den situation. Det er sælgeren der vurderer varens mulige værdiforringelse.

Varebeløbet krediteres din konto indenfor 21 dage. 
Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto.

Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort.

RETURNERING

Ønsker du at returnere en eller flere varer, kan du nemt købe og printe din returlabel her.

Returlabel kan kun benyttes til returpakker fra Danmark. Bor du i udlandet, er vi desværre ikke behjælpelig med returfragten. Hvis du alligevel bruger labelen, trækker vi det beløb, som fragten måtte koste fra dit returbeløb.

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind, genbrug gerne den sorte forsendelsespose.

Bruger du en anden returfragt end vores, vil der automatisk blive trukket et returgebyr på 49 kr. fra din ordre. 

    Gratis fragt
      Over 500 kr. Fragt fra 25 kr.

  Hurtig Levering
1 - 2 DAGE

Fortrydelsesret
14 dages returret