Vilkår

BETALING

My Fitting Room tilbyder betaling med Dankort, VISA/Dankort, eDankort, MasterCard, Maestro, Visa Electron, VIABILL og Forbrugsforeningskort. 

logoer_betaling.jpg

Beløbet trækkes først på din konto, når varen afsendes fra My Fitting Room. Du vil ved modtagelsen af bestillingen få en faktura. Ved bekræftelse af din ordre vil mailens emnefelt hedde "Confirmed". Hvis din ordre mod forventning ikke er gået igennem, eller hvis du har haft problemer med at betale for din ordre, vil den automatisk sende en "Cancelled" ordrebekræftelse ud. Når varen er afsendt fra vores lager, vil du modtage en lignende mail med emnefeltet "Shipped". Hvis ordrebekræftelsen udebliver, tjek venligst dit spamfilter. 

De viste priser på sitet er inklusiv dansk moms (25 %).

FRAGT OG LEVERING

My Fitting Room tilbyder levering med GLS eller Post Nord og alle ordrer afsendes i løbet af 1-3 hverdage. I forbindelse med udsalg/kampagner kan der være længere leveringstid. Skulle der opstå forsinkelser hos GLS eller Post Nord kan My Fitting Room dog ikke drages til ansvar. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan tage op til 3 dage. Alle varer leveres så længe lager haves. 
My Fitting Room leverer også til udlandet - alle ordrer sendes som forsikrede pakker med track & trace. 

Vælger man levering med GLS, kan man ikke forvente lige så hurtig leveringstid som hos Post Nord. Dette skyldes at GLS afhenter pakker om morgenen, mens Post Nord først afhenter om eftermiddagen. GLS kører ikke i weekenden - det gør Post Nord. 

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 500 DKK

Post Nord
Levering uden omdeling 25 DKK
Levering til privatadresse 49 DKK

GLS
Levering til erhvervsadresse 49 DKK

Levering til GLS pakkeshop 49 DKK

FRI FRAGT PÅ ORDRER OVER 500 DKK

 

FORTRYDELSESRET, REKLAMATIONER OG RETURNERING

My Fitting Room yder 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag din pakke er leveret til din adresse eller pakkeshop. Du skal dermed sørge for at din returpakke er sendt til os senest 14 dage efter din pakke har været disponibel hos dig. Har du ved bestilling bedt os om at vente med at sende varen, gælder de 14 dages returret fra første hverdag efter din ordre er lagt, da vi ikke kan tilbageholde varer i længere tid end maks 14 dage.

RETURFRAGT

Har du fortrudt dit køb, eller ønsker du at reklamere over en vare, skal du selv betale for returportoen. Vi anbefaler at du køber din returfragt her. Så bliver din pakke sendt som forsikret pakke med track & trace nummer. Det kan være risikabelt at sende en returpakke som brev, og dette gøres på eget ansvar. Vi erstatter ikke forsvundne returpakker uden track & trace nummer. 

Returpakker skal sendes eller afleveres til vores fysiske butik i Haslev.
 
My Fitting Room
Jernbanegade 23b
4690 Haslev
 
Åbningstider:
Onsdag 10-17.30
Torsdag 10-18.00
Fredag 10-18.00
Lørdag 10-14.00
 

RETURVARENS STAND

Som udgangspunkt skal varen fremstå som ny ved tilbageleveringen og kunne sælges videre til en anden kunde. Du må dog pakke den ud, undersøge den og vurdere dens egenskaber. Du må gerne prøve tøjet, men ikke have det på til en fest eksempelvis. Hvis varen bærer præg af at have været brugt eller er blevet skadet, mister du dog ikke din fortrydelsesret af den grund, men du må forvente at skulle betale for værdiforringelsen. Dette gælder også ved beskadigelse i form af make-up pletter og lign. Mærket skal naturligvis sidde i tøjet ved returnering. Du bedes desuden sørge for at varerne er forsvarligt pakket ind. Genbrug gerne den rosa forsendelsespose.

TILBAGEBETALING

Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Vi tilbagebetaler varens eller ordrens fulde beløb, men fratrækker et håndteringsgebyr på 49 kr. Har du brugt vores returlabel, så har du allerede betalt de 49 kr. og du vil modtage det fulde beløb på din konto. 

OMBYTNING

Ved ombytning til anden størrelse eller vare, skal du selv gå ind og lægge en ny ordre på de varer du ønsker. Du kan sende dine returvarer til os med vores returlabel som kan købes her. Der er ikke gratis ombytning, men vi betaler fragten hvis du køber for over 500 kr. Returfragten dækker du selv. 

MISLIGHOLDELSE

En returvare sendt uden for vores frist på 14 dage, vil blive afvist. Du vil modtage en mail med information omkring dette. Vi beholder din pakke indtil du har hentet den eller aflagt en ny betaling for fragt. Dog i maks 30 dage - herefter vil vi opgive pakken.

    Gratis fragt
      Over 500 kr. Fragt fra 25 kr.

  Hurtig Levering
1 - 3 DAGE

Fortrydelsesret
14 dages returret